LUKSUZ I RASKOŠ PRŠTE NA SVE STRANE: Zavirite u skupoijcene domove Ronalda, Mesija, Runija… Ostaćete bez daha kada vidite Bekamovo carstvo! - Volim Podgoricu

LUKSUZ I RASKOŠ PRŠTE NA SVE STRANE: Zavirite u skupoijcene domove Ronalda, Mesija, Runija… Ostaćete bez daha kada vidite Bekamovo carstvo!

Mnoge fudbalske zvijezde su odlučile da svoje ogromne zarade ulože u nekretnine. Zastaće vam dah kada vidite neke od najvrijednijih vila fudbalera.

 

Kristijano Ronaldo ima kuću u elitnom dijelu Madrida. Kuća ima 8.600 kvadratnih metara. Posjeduje sedam spavaćih soba, mali fudbalski teren, sobu za trofeje, bazen… Kuća je vrijedna osam miliona eura.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Zvijezda Barselone Leo Mesi prošle godine je pazario vilu za 6,2 miliona evra u prijestonici Katalonije. Kuća je neobičnog dizajna i posjeduje ogroman bazen. Danas vrijedi oko 10 miliona evra.

 

 

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

 

Frenk Lampard je 2004. godine je za četiri miliona funti kupio kuću u Ešeru sa bivšom verenicom Elen Rivas. Kada se par 2012. rastao, Lampard je odlučio da je proda za sedam miliona funti. Kako nije bilo zainteresovanih kupaca, slavni fudbaler je počeo da izdaje vilu za 9.000 funti mjesečno.

Kuća posjeduje šest spavaćih soba, tri garaže, saunu, teniski teren, bazen…

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Džon Teri pojseduje vilu čija vrednost je procijenjena na sedam i po miliona funti.
Teri je 2014. godine kupio kuću za 4,35 miliona funti. Kuća ima sedam spavaćih soba, šest kupatila, četiri gostinjske sobe.
Zanimljivo, vila je često na meti lopova. Jednom su Terija provalnici olakšali za 400.000 funti.

 

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Vejn Runi je u Češiru izgradio vilu u koju je uložio čak 20 miliona funti. Podeljena je na tri dela, ima pet spavaćih soba, bazen, bioskop…

 

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Najvrijedniju kuću od svih fudbalera ima Dejvid Bekam koji je 2013. godine kupio prelijepu vilu u Londonu za 31,5 milion funti. Njena vrijednost danas je oko 40 miliona.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com