SASLUŠAN VLADIMIR ŠARANOVIĆ: Tvrdi da nije ubio advokata - Volim Podgoricu

SASLUŠAN VLADIMIR ŠARANOVIĆ: Tvrdi da nije ubio advokata

Da­ni­lov­gra­đa­nin Vla­di­mir Ša­ra­no­vić (40) sa­slu­šan je pre­kju­če u Vi­šem su­du u Be­o­gra­du, zbog sum­nje da je pri­je dvi­je go­di­ne u tom gra­du ubio advo­ka­ta Vla­di­mi­ra Zre­le­ca. On je tvr­dio da ni­je li­kvi­di­rao advo­ka­ta, ali je na­veo i da je dro­ga ko­ja je pro­na­đe­na pre­tre­som nje­go­vog sta­na, ka­da je uhap­še­na nje­go­va su­pru­ga, pri­pa­da­la nje­mu. Na­kon sa­slu­ša­nja Da­ni­lov­gra­đa­ni­nu je od­re­đen pri­tvor.

Ša­ra­no­vić je li­šen slo­bo­de pri­je tri da­na u bli­zi­ni Zre­nja­ni­na, a od­mah na­kon to­ga, po od­lu­ci Vi­šeg su­da u Be­o­gra­du, spro­ve­den je u Cen­tral­ni za­tvor.
Ubi­stvo Zre­le­ca je ri­je­še­no na­kon dvi­je go­di­ne, a sum­nja se da bi mo­tiv zlo­či­na mo­gla bi­ti osve­ta. Vla­di­mir Ša­ra­no­vić je bli­ski ro­đak ubi­je­nih Slo­bo­da­na i Bra­ni­sla­va Ša­ra­no­vi­ća. On je osum­nji­čen da je 1. de­cem­bra 2015. go­di­ne, oko 20.15, iz­re­še­tao advo­ka­ta Vla­di­mi­ra Zre­le­ca is­pred zgra­de broj 48 u Uli­ci pa­tri­jar­ha Var­na­ve, gdje je on imao kan­ce­la­ri­ju. Tri ne­dje­lje na­kon oru­ža­nog na­pa­da, advo­kat je pod­le­gao po­vre­da­ma u Ur­gent­nom cen­tru.

Vla­di­mir Ša­ra­no­vić ne­ma kri­mi­nal­ni do­si­je, a pret­po­sta­vlja se da je Zre­lec na­stra­dao kao žr­tva u kr­va­vom ra­tu kla­no­va Lu­ke Bo­jo­vi­ća i bra­će Ša­ra­no­vić. Zre­lec je bio advo­kat Slo­bo­da­na Ša­ra­no­vi­ća, op­tu­že­nog za or­ga­ni­zo­va­nje ubi­stva Ni­ko­le Bo­jo­vi­ća, ro­đe­nog bra­ta Lu­ke Bo­jo­vi­ća. Bio je i bra­ni­lac Ša­ra­no­vi­će­vog pri­ja­te­lja Mi­lo­ša De­li­ba­ši­ća, ko­me se su­di za li­kvi­da­ci­ju Mi­lo­ša Vi­da­ko­vi­ća u Bu­dvi.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com