NOVA PUCNJAVA: Sedam metaka ispaljeno na Čedomira Čabarkapu - Volim Podgoricu

NOVA PUCNJAVA: Sedam metaka ispaljeno na Čedomira Čabarkapu

Nepoznati napadači pucali su sinoč oko 22 sata na Sutomoranina Čedomira Čabarkapu (55), prenosi Barski portal.

Na njega je pucano na vratima stana u naselju Haj Nehaj, sarećom Čabarkapa nije ranjen, ali je zadobio lakše povrede.

Kako ovaj portal saznaje Čabarkapa je pao da bi se spasio od metaka i tom priliko je zadobio povrede. Nezvanično, policija je na mjestu događaja pronašla šest čaura od popularnog “tetejca” (“M – 57” kalibra 7,62).

Napadač, koji je moguće imao pomagače, po saznanjima Barskog portala prethodno je dozivao Čabarkapu po imenu, nakon čega je ovaj izašao na balkon zgrade u kojoj živi u Haj Nehaju, da bi istog trenutka bio zasut kišom metaka.

 

Nakon napada atentator za kojim se traga pobjegao je sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Prema saznanjima Barkog portala, Čabarkapa važi za fizički veoma spremnog čovjeka. Svojevremeno je bio pripadnik elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, te ugostitelj, a radio je dugi niz godina i u obezbjeđenju fizičkih i pravnih lica.

Iz izvora bliskih policiji “Barski portal” saznaje da se kao mogući motiv napada pominje i osveta zbog navodnog premlaćivanja grupe momaka od strane Čabarkape.

Prije dan dva,  kako takođe nezvanično saznaje ovaj portal dok se vraćao sa rekreacije biciklom, na Čabarkapu je u Sutomoru nasrnula grupa momaka, koji su iako brojčano nadmoćniji, izvukli deblji kraj u tom okršaju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com