TUČA U ZATVORU: Pejović metalnom šipkom udario Svijetlanovića! - Volim Podgoricu

TUČA U ZATVORU: Pejović metalnom šipkom udario Svijetlanovića!

U Kaznenopopravnom domu u proteklih sedam dana dogodile su se dvije tuče u kojima je učestvovalo više zatvorenika. Prema saznanjima Pobjede, u srijedu 10.januara zatvorenik Petar Pejović metalnom šipkom udario je Srđana Svijetlanovića, nakon čega su se tuči pridružila još desetorica zatvorenika. Zatvorski čuvari uspjeli su da razdvoje zatvorenike i prekinu tuču, pa su spriječene veće posljedice.

“U Kazneno-popravnom domu Podgorica 10. januara oko 16 sati došlo je do fizičkog napada zatvorenika P. P. na zatvorenika S. S. Pravovremenom intervencijom službenika obezbjeđenja spriječen je dalji fizički napad zatvorenika P. P. na zatvorenika S. S. i zatvoreniku S.S. je pružen adekvatan medicinski tretman”, saopšteno je Pobjedi iz ZIKS-a.

Oni navode da je protiv Pejovića pokrenut disciplinski postupak radi utvrđivanja eventualne disciplinske odgovornosti, a o događaju je obaviještena danilovgradska policija.

Dodaje se da je utvrđeno da nije bilo propusta u postupanju službenika obezbjeđenja.

Pet dana kasnije došlo je do sukoba između petorice zatvorenika u ,,F paviljonu” tokom šetnje.

U tuči u kojoj su povrijeđena dva zatvorenika inicijator je bio Marko Pavićević.

Iz uprave ZIKS-a potvrdili su da je zbog ovog incidenta pokrenut disciplinski postupak radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti i daje i o ovom događaju obaviještena danilovgradska policija.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com