Home / NOVOSTI / Gradjani od taksista traže da im donesu cigarete, odvedu psa kod veterinara ili UHODE MUŽEVE

Gradjani od taksista traže da im donesu cigarete, odvedu psa kod veterinara ili UHODE MUŽEVE

Taksi prevoz pojedini građani zloupotrebljavaju a taksisti „Sarajevotaxija“ zbog toga često nađu u neobičnim situacijama.

“Građani nas često zovu i traže da im dostavimo cigarete, hranu ili da im odvedemo psa u veterinarsku stanicu. Osim toga, zahtijevaju da im kažemo cijenu goriva, zašto kasni autobus ili neki let”, kazali su iz Dispečerskog centra.

U razgovoru s taksistom Rusmirom Ramićem Avaz saznaje da vozačima najviše smetaju bahatost i nekultura pojedinih mušterija.

“Najviše nam smeta to što nas pojedinci vrijeđaju i prijete nam na razne načine. Ima i onih koji zloupotrebljavaju naše usluge i bahati su. Neki unose hranu, misle da sami mogu da pale i gase radio, otvaraju prozor, uključuju klimu”, istakao je Ramić, te dodao da je česta pojava da mušterije ne znaju ni gdje žele da idu.

Predsjednik Udruženja „Sarajevotaxi“ Enver Suljagić rekao je da građani poistovjećuju taksi prevoz s kućnom dostavom.

“Ljudi ne znaju gdje se nalazi neka prodavnica, pa zovu taksi da im pomogne. Dobijemo spisak namirnica i žele dostavu na kućnu adresu. Pojedine mušterije zahtijevaju da taksista krši saobraćajna pravila. Najzanimljiviji su slučajevi, a nisu uopšte rijetki, kada žena uđe u taksi i traže da joj pratimo muža. To je suludo”, naglasio je Suljagić.

Taksisti dodaju da prije početka vožnje najviše vole kada mušterija jasno kaže željenu destinaciju.

Građanima su preporučili da ne unose hranu u taksi vozilo, pripreme sitan novac, da se ne ponašaju prema njima kao prema slugama, a parovima da kontrolišu strasti na zadnjem sjedištu.

Avaz

Check Also

UBIJEN ZBOG JAKE POZICIJE U HAGU! Vladimir je izrešetan u Beču, a sumnja pada na opasni klan iz CG i ŠEFA SRPSKOG PODZEMLJA!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *