Uhapšen Vasilije Vujović zvani Štene! - Volim Podgoricu

Uhapšen Vasilije Vujović zvani Štene!

Cetinjanin Vasilije Vujović zvani Štene uhapšen je jutros zbog nedoličnog ponašanja tokom saslušanja u policiji.

Njega je, kako javlja Cetinjski list, policija trebalo da sasluša zbog fizičkog obračuna sa CetinjaninomFilipom Petričevićem.

Ime Vujovića se više puta pojavljivalo u medijima vezano za pucnjave i bombaške napade u Prijestonici.

Na Vujovića je avgusta 2014. godine, dok se nalazio na motoru, tada nepoznata osoba ispalila pet hitaca kod kladionice “Sporting” u Bajovoj ulici na Cetinju.

Kada su meci ispaljeni u njegovom pravcu, Vujović je pao sa motora, što mu je i spasilo život. Ovaj napad on tada nije prijavio policiji.

Nakon samo tri dana, došlo je do još jedne pucnjave i to na samo 100 metara od mjesta gdje je pucano na Vujovića.

U ovoj drugoj pucnjavi, Vujović se sa drugom Nikolom Ćupićem nalazio u “golfu pet” iz kojeg je u pokretu ispaljeno nekoliko projektila ka njihovom sugrađaninu Filipu Ivanoviću, koji se nalazio na motociklu.

Nijedan od ispaljenih projektila Ivanovića nije pogodio, a napadači su nakon pucnjave pobjegli, da bi se nakon par dana predali policiji.

Samo mjesec ipo dana kasnije sukob između Vujovića i Ivanovića je nastavljen.

Naime, 24.septembra bačena je bomba u dvorište kuće Andrije Ivanovića, inače brata Filipa Ivanovića, u cetinjskom naselju Bogdanov kraj. Za to krivično djelo osumnjičen je upravo Ćupić, prijatelj Vujovića, nakon što su forenzičari utvrdili prisustvo TNT čestica na njegovoj majici.

Od eksplozije su nastala oštećenja na kući Ivanovića, dvije susjedne kuće i na tri vozila.

Nekoliko minuta kasnije Ivanović je došao ispred kuće Vujovića i u njenom pravcu ispalio više hitaca.

Ivanović je ubrzo uhapšen i osuđen na 10 mjeseci zatvora.

Andrija Ivanović je, inače, osumnjičen da je krajem jula 2014. godine, bacio ručnu bombu na auto plac “Autoventura”, vlasnika Marka Kokotovića.

www.cdm.me

2 komentara

  1. Aw, it was a very good post. In concept I have to put in place writing similar to this additionally – taking time and actual effort to create a good article… but so what can I say… I procrastinate alot by no indicates often get something completed.

  2. recently, I didn’t provide lots of considered to offering answers on-site web page reviews and also have placed responses perhaps much less. Examining your nice content material, can assist us to do so sometimes.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com