Bojović poručila da je stanje Berana epilog upravljanja DPS-a - Volim Podgoricu

Bojović poručila da je stanje Berana epilog upravljanja DPS-a

Stanje Berana je epilog dugogodišnjeg naopakog upravljanja od strane DPS-a. Saopštila je ispred koalicije SDP – DEMOS dr Radovan Asanović, Jovana Bojović.

Dodaje da koliko su vodili računa o interesima grada slikovito govori i podatak da su svojim funkcionerima dijelili socijalnu pomoć,  dok obični građani žive na rubu egzistencije.

“Saobraćajna infrastruktura Berana daleko je od nivoa koji ovaj grad zaslužuje. Semafori koji ne rade,  neasfaltirane i razlokane ulice ogledalo su sumorne sumorne slike nekada moćnog industrijskog centra,  a danas zapuštenog i zaboravljenog grada, sa najvećom stopom nezaposlenosti u zemlji”, navodi se u saopštenju.

Ističu da će zatokoalicija DEMOS-SDP dr Radovan Asanović,  kao jedan od stubova buduće vlasti u Beranama posebnu pažnju posvetiti ovom problemu, koji svakodnevno tišti  građane.

“Daćemo snažan doprinos da naš grad postane pristojno mjesto za život svih njegovih stanovnika,  grad u kome će mladi vidjeti perspektivu za budućnost,  a ne samo mjesto iz koga će odlaziti da se nikada ne vrate”, zaključuje se u saopštenju.

CdM

1 komentar

  1. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you could have hit the nail for the head. Your notion is outstanding; the pain is a thing that too little people are speaking intelligently about. I’m very happy that we came across this during my try to find something about it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com