Diler u pritvoru - Volim Podgoricu

Diler u pritvoru

Okru­žni tu­ži­lac u Ska­dru od­re­dio je pri­tvor P.G. (56) zbog šver­ca dro­ge. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci OGB Ul­cinj i ca­rin­ski slu­žbe­ni­ci CI Su­ko­bin su 18.1.2018. go­di­ne, oko 13.30, na ini­ci­ja­ti­vu al­ban­ske gra­nič­ne po­li­ci­je, kon­tro­li­sa­li put­nič­ko mo­tor­no vo­zi­lo mar­ke „re­no me­gan“, al­ban­skih re­gi­star­skih ozna­ka, ko­jim je upra­vljao P.G. iz Re­pu­bli­ke Al­ba­ni­je.

Pri­li­kom de­talj­ne kon­tro­le vo­zi­la, po­li­cij­ski i ca­rin­ski slu­žbe­ni­ci su iz­vr­ši­li pre­gled vo­zi­la i u do­dat­noj opla­ti sve če­ti­ri fel­ne, u po­seb­nom otvo­ru na­mi­je­nje­nom za kri­jum­ča­re­nje dro­ge, pro­na­šli pra­ška­stu ma­te­ri­ju svi­je­tlo­bra­on bo­je za ko­ju se sum­nja da je he­ro­in, ukup­ne te­ži­ne 4,4 ki­lo­gra­ma.


Shod­no pro­to­ko­lu o ra­du na za­jed­nič­kom gra­nič­nom pre­la­zu Su­ko­bin – Mu­ri­ća­ni, li­ce, vo­zi­lo i od­u­ze­ti he­ro­in pre­da­ti su slu­žbe­ni­ci­ma gra­nič­ne po­li­ci­je Re­pu­bli­ke Al­ba­ni­je ra­di da­ljeg po­stu­pa­nja.  

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com