(FOTO) POGLEDAJTE ,,ŠTALU” VUKE GOLUBOVIĆA - Volim Podgoricu

(FOTO) POGLEDAJTE ,,ŠTALU” VUKE GOLUBOVIĆA

Funkcioneri DPS-a imaju takve štale, koje i kvadraturom i kvalitetom gradnje, podsjećaju na kuće o kojim može da sanja 70 odsto crnogorskih građana, saopštio je kandidat za odbornika Demokrata u SO Berane, Martin Kljajić.

On poručuje, da umjesto odgovora DPS-u, ovog puta javnosti na uvid dostavlja fotografije “štale“ Vuke Golubovića, bivšeg predsjednika Opštine Berane.

“Vuka nije usamljen, samo što se Vuka, izgleda, manje ukriva od ostalih DPS-ovaca. On smatra, naime, da mu se može da napravi kuću na dva sprata (plus prizemlje), da na nju stavi eloksiranu bravariju, a da mu onda ona služi da u nju spraća ovce i goveda. A može im se, jer je dosta da se pojave na promotivnom skupu DPSa (makar i u trećem redu, kao u konkretnom slučaju) na kojem njihov ‘šef’ opet brani državu, koja je, po njegovim riječima, najrazvijenija na Zapadnom Balkanu, i da takve nonsense pozdrave par puta aplauzom”, poručuje Kljajić.

On tvrdi da, ako kojim slučajem Golubović i dođe na te grane da nema ni za hljeb, tu je supruga Milijana koja, po riječima Kljajića, u svako doba može, kao što je to već 2012. godine bilo u iznosu od 350 eura, dobiti jednokratnu socijalnu pomoć za hranu.

“Nije lako živjeti sa 1000 eura plate – cijene skočile, gorivo je luksuz, struja poskupila. Ne ostane ni za hljeb. Samo, postavite li ikad pitanje sebi – kako žive oni koji nigdje ne rade, koje ste vi istjerali na ulicu vašom politikom ‘blagostanja’, ili penzioneri koji primaju penziju u iznosu od 120 eura, ili radnici koji rade na minimalac, pa čak, na kraju krajeva, i oni sa prosječnom platom u Crnoj Gori? Da li vam crvenilo bar malo oboji obraz kad gradite štale na dva sprata dok ljudi u Crnoj Gori umiru od gladi. Osjećate li bar malo stida dok više računa vodite o higijeni u štalama nego u zdravstvenim ustanovama, u porodilištima, u kojima se dešavaju i tragični slučajevi sa fatalnim ishodom, pita se Kljajić.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com