Home / NOVOSTI / Društvo / NAŠA POSLA: Goran već 15 godina čeka da mu priključe struju, a dobio račun od 1.000 eura
Foto ilustracija

NAŠA POSLA: Goran već 15 godina čeka da mu priključe struju, a dobio račun od 1.000 eura

Kolašinac Goran Bulatović, koji živi u prigradskom naselju Selišta, već 15 godina nema struju. Uz to, on tvrdi kako su na njegovom imanju iz Elektroprivrede postavili tri stuba i nova brojila, a onda mu i posjekli nekoliko stabala jabuke.

Bulatović tvrdi da će se sudskim putem obračunati sa Distribucijom, i da sumnja kako je epilog svega ovoga da on na silu proda imanje i kuću.

Bulatović, kako kaže, sumnja da nekoga interesuje kupovina njegovog posjeda, te da je to razlog što mu već 15 godina iz kolašinske Elektrodistribucije ne priključuju električnu energiju.

 

FOTO: SHUTTERSTOCK

 

“Nije tajna da su mi do sada za imanje površine oko 6.000 kvadrata i dvospratne kuće nudili cifru blizu milion eura, ali ja ne želim imovinu da prodam. Vherujem da se zato neko ovako i ponaša prema meni. Prvo, kad su se postavljali stubovi, a tri su postavili na mom imanju, poshekli su nekoliko stabala jabuke. I onda, sve iz komšiluka su priključili na te betonske stubove osim mene. Išao sam i u kolašinsku Distribuciju i pitao šta se dešava, a oni su govorili kako nemaju kablova i obećavali da će uskoro priključiti električnu energiju. Međutim, to se do današnjeg dana nije desilo”, objasnio je Bulatović.

Razlog za nepriključenje na električnu mrežu nikad nisu objasnili.

Bulatović je penzioner – invalid i bavi se poljoprivredom na svom imanju. Kaže da je mučno živheti bez struje, ali da se ipak ne predaje.

“Kao gerilac živim bez struje, šta da vam kažem. Svih ovih godina dok nisam imao struje iz Distribucije su ofrlje upisivali potrošnju te sada ispada da dugujem hiljadu eura, a meni ne pada na pamet da platim nešto što nije moglo biti potrošeno niti je ikad za to vruheme došao i jedan jedini račun za struju. Kad su postavili betonske stubove i nova brojila, komšija mi je rekao da su satove ubrzo skinuli. Zato i sumnjam da nekoga interesuje moj poshed i da zbog toga neće da mi priključe struju. Ja nikad neću prodati ni kuću ni imanje”, kazao je Bulatović.

 

Kurir.rs/CDM/Dnevne novine

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com