DOGODILO SE ČUDO: Predraga zamalo sahranili, a on oživio - Volim Podgoricu

DOGODILO SE ČUDO: Predraga zamalo sahranili, a on oživio

Predragu Gostiljcu pozlilo, ekipa Hitne došla i izdala smrtovnicu, porodica naručila pogrebnu opremu, a kada je čovek „oživio“, iz sobe pobjegli svi osim kuma.

Predrag Gostiljac (75), poljoprivredni penzioner iz Lipnice u blizini Čačka, umalo da živ bude sahranjen, jer mu je lekar čačanske hitne pomoći, umjesto detaljnog pregleda kada mu je pozlilo, samo pogledao beonjače i konstatovao smrt
Da tragikomedija bude veća, kada su lekari otišli, ožalošćena i šokirana rodbina je već, kako običaju nalažu, krenula da kupuje pogrebnu opremu da bi Predraga smestila u kovčeg.

– Predragu je iz čista mira pozlilo u četvrtak posle podne u njegovoj kući u Lipnici. Oko 18 sati je sjedio pored šporeta, grijao se i jeo neko voće. U tom ga je položaju njegov sin Milan ostavio kada je izašao iz kuće kako bi obavljao poslove u domaćinstvu. Kada se vratio, pola sata kasnije, zatekao ga je u sjedećem stavu, opuštenih ruku uz tijelo i glave iskrivljene na jednu stranu. Odmah su pozvali Hitnu pomoć – priča Predragov zet Saša, koji još uvijek suprugu ne može da smiri od šoka koji su svi zajedno preživjeli.

Kurir

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com