Koprivica: Žene značajno doprinose sprovođenju partijske politike SD - Volim Podgoricu

Koprivica: Žene značajno doprinose sprovođenju partijske politike SD   

Žene igraju značajnu ulogu u kreiranju i sprovođenju partijske politike Socijaldemokrata Crne Gore, one su na svim dosadašnjim izborima bile zastupljenije od zakonski propisanog minimuma, a značajan je i doprinos koji žene daju jačanju partijske infrastrukture, kazala je predsjednica Foruma žena te partije Radojka Koprivica.

Kako su saopštile SD, peta sjednica Glavnog odbora Foruma žena te stranke, na kojoj je bilo riječi o dosadašnjem djelovanju i predstojećim aktivnostima, održana je juče u Podgorici.

Koprivica je, tom prilikom, kazala da će Forum žena nastaviti da pruža podršku svim partijskim aktivnostima, kao i da se zalaže za afirmaciju socijaldemokratskih vrijednosti kroz učešće žena u politici.

Na sjednici je, između ostalog, razgovarano i o narednim aktivnostima Foruma žena, a bilo je riječi i o predstojećim lokalnim izborima.

“Takođe, sumirani su rezultati rada na nivou opštinskih odbora i zaključeno da je za nama period mnogobrojnih i uspješnih aktivnosti, koje nam služe kao podsticaj da u narednom periodu nastavimo njihovu realizaciju još intenzivnijom dinamikom”, navodi se u saopštenju.

Sjednici su prisustvovali i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović i sekretar OO SD-a Glavnog grada Tihomir Radinović.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com