VRAĆA SE 50 LJEKARA: Naše zdravstvo napredovalo najviše u Evropi! - Volim Podgoricu

VRAĆA SE 50 LJEKARA: Naše zdravstvo napredovalo najviše u Evropi!

Zdravstveni sistem Crne Gore napredovao je prošle godine za devet mjesta na rang listi Evropskog zdravstvenog potrošačkog indeksa.

“Sa ponosom mogu da kažem da je crmogorski zdravstveni sistem ostvario najveći skok u 2017. godini. Crna Gora je sa 34. napredovala na 25. mjesto. Najveći skok u 2017. ostvarila je Crna Gora”, kazao je ministar zdravlja Kenan Hrapović.

“Reforme su bolne i teške, a rezultati nijesu brzi i lako uočljivi. Naš cilj je podizanje zdravstvene zaštite naših građana”, istakao je Hrapović.

Ove godine, dodaje, ima prostora za napredak.

“Ove godine sa specijalističkog usavršavanja u Crnu Goru se vraća oko 50 ljekara, što će nam značajno pomoći da rasteretimo određene specijalističe grane i podignemo kvalitet zaštite. Pred nama je ozbiljan posao”, naveo je Hrapović.

www.cdm.me

39 komentara

  1. Hahahaha, kome vi tu pricu pricate. Ko udje u bolnicu neka se prekrsti, jer je mala sansa da ce ziv izac, ako je ilole ista ozbiljnije u pitanju! Najgore zdravstvo u Evropi imamo. To potvrdjuju 10tine hiljada nezadovoljnih pacijenata i na 1000 anegdota o korumpiranim doktorima, pogresnim operacijama, smrtonosnim greskama! PA djeca vam umiru po bolnica jadovi jadni! Duplo manje kreveta ima nego sto je potrebno za ovoliki grad. Kad je bolnica u PG bila napravljena, Podgorica je imala oko 50 000 stanovnika. Sad ima oko 200 000 , a bolnica ista??? Nesto je trulo u drzavi Danskoj!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com