PODGORIČANIN Miloš Ceković u pritvoru, Šabotić pušten da se brani sa slobode - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN Miloš Ceković u pritvoru, Šabotić pušten da se brani sa slobode

Istražni sudija podgoričkog Višeg suda Miroslav Bašović odredio je pritvor do 30 dana Podgoričaninu Milošu Cekoviću (23) osumnjičenom za šverc 150 kilograma marihuane.

To je “Vijestima” potvrdio njegov branilac, advokat Mirko Bogićević.

Prema saznanjima “Vijesti”, tužiteljka Tatjana Begović je, nakon zadržavanja od 72 sata, naredila da drugi osumnjičeni, Emir Šabotić (26) bude pušten je da se brani sa slobode.

Ceković i Šabotić uhapšeni su 28. januara u Kučima, nakon što je policija pronašla džakove droge u “šaranu” kojim je upravljao Ceković.

Šabotićev branilac, advokat Nikola Jovanović, sinoć je “Vijestima” potvrdio da je Šabotiću bilo određeno zadržavanje do 72 sata i dodao da je izjavio žalbu na to rješenje.

On je pojasnio i da je Šabotić iznio odbranu pred tužiteljkom Begović, pred kojom se Ceković branio ćutanjem.

Cekovića i Šabotića granični policajci iz Tuzi pretresli su  postupajući po operativnim saznanjima.

Inspektori su tada kontrolisali tri automobila koja su se kretala iz pravca Korita ka Podgorici – “audi” danilovgradskih oznaka kojim je upravljao Šabotić, “šaran” kojim je upravljao Ceković i “audi”  kojim je upravljao M. K. (21) iz Podgorice, u kom se na suvozačevom mjestu nalazila njegova sugrađanka  L.K. (18).

Sedam džakova marihuane pronađeno je u prtljažniku  i na mjestu za zadnja sjedišta “šarana”, a jedan na suvozačevom mjestu.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com