Ko je Nermin Šišić, osumnjičen za smrt dječaka? - Volim Podgoricu

Ko je Nermin Šišić, osumnjičen za smrt dječaka?  

Nermin Šišić iz Tuzle, koga je podgorička policija uhapsila zbog sumnje da je na smrt pretukao petnaestomjestečnu bebu, od ranije je poznat policiji.

PODGORICA: Dječak preminuo, majka pokazala zastrašujuću hladnokrvnost

On je već jednom bio iza brave zbog sumnje da je 15. aprila prošle godine pucao prema jednom mladiću kojeg, srećom, nije pogodio.

UBISTVO DJEČAKA: Očuh ga zlostavljao duže vrijeme?

 

Pucnjava je, međutim, tada bila tek jedan od razloga što je ovaj Tuzlanin poslat iza brave.

Sumnja se da je tog dana, oko ponoći, na lokaciji Vidikovac na tuzlanskom brdu Ilinčica, prvo verbalno napao mladića koji je tu došao automobilom, a zatim ga udario drškom pištolja po glavi.

 

On je, takođe, 2009. godine opljačkao kancelariju tuzlanskog advokata.

Dvije godine nakon toga, Šišić je teško ranjen u pucnjavi za koju niko nije odgovarao. Naime, Tuzlanin je tada policiji kazao da je riječ o nesrećnom slučaju kada ga je pucnjem iz pištolja slučajno dok su razgledali oružje pogodio poznanik.

U najnovijem zločinu koji je šokirao crnogorsku javnost, Šišić se sumnjiči da je duže vrijeme fizički zlostavljao maloljetno dijete svoje partnerke Jelene Jovović, da bi juče ga brutalno pretukao, zbog čega je dječak preminuo.

Majka Jelena Jovović je juče kazala ljekarima i policiji da je dijete prije mjesec palo i da su odatle modrice po glavi i tijelu, te je tvrdila da su mu tako i zubi polomljeni. To je podgrijalo dodatnu sumnju kod istražitelja, ali i to što nije izgledala potrešeno, a na pitanje ko je otac djeteta odgovorila je “Neznani junak”.

Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nijesu nastupile prilikom pada već da je u pitanju prebijanje, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dječakovu majku i njenog partnera.

Oni se nalaze na saslušanju.

Šišiću se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo, dok se majka dejčaka tereti da je počinila krivično djelo “kršenje porodičnih obaveza”.

www.cdm.me

3 komentara

  1. “krsenje porodicnih obaveza” alooooooo saucesnistvo, k….a jedna evo 100 kg u nju inije bila u stanju rodjeno dijete da zastiti. Sram bilo sve komsije koji su culi plac djeteta a nisu reagovali. Isti su kao i ovi monstrumi. Treba ih sve pohapsiti nisu nista bolji od ovih ubica.

  2. Drustvevna odgovornost !!!

    Sramite se komsije,sramite se policajci,sramite se institucije,sramite se svi ljudi koji bez imalo stida sada pricate da je to bilo svakodnevno maltretiranje bebe.Sada iste komsije pricaju kako je to bila svakodnevnica,kako policije ima I u komsiluku koja ne reaguje,kako su raznorazni ljubavnici dolazili da zadovolje svoje bolesne potrebe kod ovog monstruma od majke medju kojima je bilo I uniformisanih!!!Gledali ste vi DOBRE komsije kako se beba ostavlja ispred kuce dok monstrumi vode ljubav,ZAPITAJTE SE jeste li mogli spasiti bespomocno I neduzno DIJETE.
    UMJESTO DA ISTRAJETE DA SE NESTO OVAKO SPRIJECI VI STE PRICALI…
    ”A KOME DA PRIJAVIS,KAO DA ONI NE ZNAJU”

    SRAMI SE NARODE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com