DPS Demokratama: Samo citiramo vaše partnere - Volim Podgoricu

DPS Demokratama: Samo citiramo vaše partnere

Demokrate očigledno nemaju hrabrosti da svojim koalicionim partnerima odgovore, pa optužuju Demokratsku partiju socijalista da govori jezikom ulice iako odlično znaju da ih nije DPS poredio sa džeparošima sa sutomorske plaže, nego njihovi koalicioni partneri, kaže Odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada, Vladan Arsović.

Arsović ističe da nijesu uradili ni[ta loše, već da su samo “citrali ono što su im njihovi partneri poručili”.

“Kad bi imali političkog morala i odgovornosti, riječi koje su uputili DPS-u morali bi reći svojim partnerima, jer mi nijesmo uradili ništa drugo do citirali ono što im oni poručuju. Naravno, to bi značilo još jedno otvoreno sukobljavanje sa onima za koje tvrde da odlično sarađuju, sve radi pukog očuvanja vlasti u par opština. Dakle, Demokrate, riječi koje su vas uvrijedile, da ponovimo, su samo dio i to ljepši, onoga što o vama javno izgovaraju vaši koalicioni partneri koje ćete, kako sami tvrdite, da predvodite na izborima u Podgorici”, kazao je on.

Arsović dodaje da su izbjegli da dogovore na pitanje da li je tačno “da su na svim izborima u šest opština osvojili manje mandata nego DPS samo u Tuzima, i da li je to pokazatelj ispravnosti njihove politike i povjerenja građana”.

“Naravno da građani ne vjeruju onima koji podjelama žele da osvoje vlast radi vlasti, jer im je to nedostižni san sviih ovih godina. Siti su građani vaših priča o podjelama koje postoje samo u propagandnim porukama Demokrata, jer je narod i na ovim izborima još jednom pokazao nepodijeljeno većinsko povjerenje u politiku Demokratske partije socijalista. Tako će biti, i to dobro znaju Demokrate, i na izborima u Podgorici”, ističe on.

Porazi su, dodaje Arsović, obilježje Demokrata čija je opsjednutost foteljama tolika da kad pređu cenzus slave.

“Zato nije ni čudo što raste nervoza kod Demokrata koju njihovi koalicioni partneri karakterišu kao „umišljenost naraslih ambicija bez pokrića, političku nezrelost i amaterizam””, zaključio je on.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com