DPS Budva: Krapoviću, zašto ne kažnjavate bahaćenje? - Volim Podgoricu

DPS Budva: Krapoviću, zašto ne kažnjavate bahaćenje?

Vozilo direktora budvanskog Vodovoda Vladimira Vujovića danas je bilo parkirano na travnjaku pored palme, a prije mjesec dana se ista osoba, službenim autom, uputila na zimovanje na Kopaonik.

U DPS-u tvrde da je ova najnovija Vujovićeva bahatost, očigledna posljedica nekažnjavanja njegovog prethodnog neprimjerenog ponašanja.

“Još jednom pitamo predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića, šta je uradio kako bi kaznio spomenutog direktora? Da li činjenica da se nije javno odredio prema zloupotrebi službenog vozila od strane Vujovića ima veze sa tim što je dotični brat predsjednika Skupštine Opštine Budva, funkcionera DF-a?”, pitaju u DPS-u.

I na kraju, pitaju oni DPS-u, dokle ćete demagogijom da prikrivate činjenicu da se vaša koalicija bazira na međusobnim ucjenama i prijetnjama njenih članova, pa je izvjesno da bi makar i simboličan čin osude Vujovićevog bahaćenja mogao da sruši vlast u Budvi.

CdM

3 komentara

  1. thanx for such a fantastic website. Where else could someone get that kind of info written in such a perfect way? I have a presentation that I am presently working on, and I have been on the look out for such information.

  2. Thanks for any other informative blog. Where else may I am getting that kind of info written in such an ideal method? I have a project that I am simply now running on, and I’ve been on the glance out for such information. rentacarkosova

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com