Sa Jovićevićem niko nije razgovarao, Tadić-Mijović se još ne izjašnjava - Volim Podgoricu

Sa Jovićevićem niko nije razgovarao, Tadić-Mijović se još ne izjašnjava

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao je juče na sjednici Glavnog odbora svoje stranke da će SNP podržati zajedničkog kandidata opozicije na predsjedničkim izborima, saznaje Pobjeda.

Joković, je, prema tvrdnjama više izvora, na sjednici GO govorio o dosadašnjim pregovorima sa potencijalnim kandidatima i izrazio očekivanje da će opozicija postići konsenzus.

“Milka Tadić-Mijović je bila iznenađena ponudom opozicije i još se nije izjasnila, dok sa Andrijom Jovićevićem još niko nije razgovarao”, citirao je izvor Pobjede Jokovićeve riječi.

Prema saznanjima Pobjede, u dijelu opozicije koji podržava Jovićevićevu kandidaturu vjeruju da bi on trebalo da saopšti da li želi ući u predsjedničku trku. Sve će biti poznato u narednih par dana, a danas je novi sastanak građanske opozicije na kojem će pregovarački timovi saopštiti šta su do sada postigli, rekao je izvor Pobjede.

Dio članova Glavnog odbora je kao potencijalnog predsjedničkog kandidata predložio bivšeg predsjednika CANU Momira Đurovića, ali se o tom prijedlogu nije glasalo. Izbor ostatka opozicije željno iščekuju Demokrate koje su najavile da će blanko podržati zajedničkog kandidata opozicije.

“U slučaju da se to ne desi, realno je očekivati da Demokrate, ali i SNP i SDP imaju svog kandidata”, zaključio je ovaj izvor.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com