PODGORIČANIN U PRITVORU: Pretukao dječaka i djevojku - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN U PRITVORU: Pretukao dječaka i djevojku

Veliboru Boškoviću (33) iz Podgorice juče je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je Pobjedi iz Osnovnog suda.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela jer je i ranije osuđivan. Odluku je donio sudija za istragu Osnovnog suda Miladin Pejović. Bošković je uhapšen 9. februara, kada je fizički napao dječaka, a potom i Podgoričanku M. L. (27) koja je pokušala da ga zaštiti.

Napad se dogodio na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred restorana brze hrane ,,Gurman“ kada je nogom u glavu udario dječaka. Kada je Bošković udario dijete, M. L. se nalazila u svom vozilu i pokušala da pozove policiju. Nakon toga on je počeo da prijeti i njoj da će je napasti, pa je M. L. izašla iz vozila. Bošković je potrčao za njom uz prijetnje, sustigao je kod vrata restorana i pesnicom je udario u glavu. Boškovića i jednog od njegovih prijatelja uhvatili su građani koji su bili u restoranu ,,Bulevar“ i zadržali ih dok je došla policija.4

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com