Zelenilo redovno održava i uređuje javne površine - Volim Podgoricu

Zelenilo redovno održava i uređuje javne površine  

Ekipe gradskog Zelenila su tokom proteklog perioda izvodile radove na košenju, grabuljanju, orezivanju žbunja i žive ograde, kao i podizanju i formiranje krošnje u ulicama Ulica Vasa Raičkovića (blokovsko zelenilo), Moskovskoj (blokovsko zelenilo), Mitra Bakića (blokovsko zelenilo), Crnojevića i Bulevaru Save Kovačevića (blokovsko zelenilo).

Paralelno su izvođeni radovi na orezivanju drveća u  ulicama Marka Miljanova,  Bratstva i jedinstva i Bracana Bracanovića, kao i  na aneksiranju stabala na Bulevaru Peka Dapčevića, sječi stabala na Bulevaru Josipa Broza i sadnji drveća u Ulici Vasa Raičkovića.

Intenzivno su izvođeni radovi na zaštiti šumskih zasada od biljnih bolesti i štetočina (uklanjanje borovog litijaša) na Bulevaru Šarla de Gola (trim staza), Putu Radomira Ivanovića (Ćemovsko polje), kod OŠ „Vladimir Nazor“, u ulicama 4. jula, 27. marta, Radosava Burića, i u neposrednoj blizini JPU „Ljubica Popović“- VJ „Pčelica“, a redovno su sprovođeni poslovi na čišćenju i održavanju gradskih parkova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com