Večerašnji sekstil Urana i Merkura osjetićemo svi – očekujte iznenađenja koja će vam promijeniti život iz temelja

Sve u astrologiji je povezano, a u svom tranzitu Merkur i Uran donijeće buru emocija u saradnji sa položajem mladog Mjeseca, što je lijepa i dobra vijest za sve bez obzira koji ste horoskopski znak jer nam predstoje mnoga prijatna iznenađenja.

Znamo da je tokom pomračenja svašta nešto moguće i to uglavnom ono što i sami priželjkujemo da se desi. U astrologiji, sekstil znači da se dvije planete nalaze pod uglom od 60 stepeni jedna u odnosu na drugu i zajedno stvaraju nešto inspirativno. Tokom ovog posebnog tranzita, mlad Mjesec će doprinjeti svojom energijom da se prave varnice pojave.

Merkur gospodari poljem komunikacija sa drugima, ali i sa nama samima. Ova planeta je trenutno u znaku Vodolije i označava komuniciranje sa veoma otvorenim umom. Merkur se brzo kreće, ali sada to nije slučaj već doprinosi promjenama.

Udružen sa Uranom koji ove nedelje završava svoj tromjesečni boravak u Ovnu, doneće nam smelosti da se uhvatimo u koštac sa nekim stvarima. Ovan je vatreni znak i veoma je samopouzdan u donošenju odluka i pri izborima. Sve u svemu, ovo znači da ćemo brzo militi i preduzimati akcije u životu, posebno na polju ljubavi.

Ovde je izražen uticaj boginje Juno koja simboliše brak i plodnost. Odmah pomišljamo na moguće trudnoće i možemo primetiti kako one jesu u porastu tokom februara i marta pa sve do aprila, a sve pod uticajem ove boginje. Ovo je period za nove početke i promjene.

Živjeti znači balansirati između prepuštanja i borbe za nešto. Ima perioda kada ne možemo da utičemo na događaje i kada jednostavno trebamo da se prepustimo. Nažalost, promjene nisu uvek lijepe i prijatne, pa ne znače uvijek vjeridbu, brak ili očekivanje bebe. Ovo može da znači i raskid, razvod ili rastanak.

Sve što trebamo da znamo jeste da sve što se desi danas bilo da je o spajanju ili rastajanju riječ, sve je jednostavno tako suđeno da bude. To ne mora da znači da ćemo patiti od slomljenog srca, ali znači da ne smijemo da jurimo i pritiskamo nešto da se desi i da jurimo nešto što nam uporno izmiče, piše YourTango. Biće onako kako treba da bude, a ponekad mi ni sami ne znamo šta je to najbolje za nas. Promjene se dešavaju, htjeli mi to ili ne.

Danas se samo prepustite da vas život vodi i pokaže vam put. Na kraju, život nas uvijek iznenadi u momentima kada to najmanje očekujemo.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close