ODLAZAK VLADANA VUČELIĆA: Predsjednik podgoričkog DPS-a najavio ostavku - Volim Podgoricu

ODLAZAK VLADANA VUČELIĆA: Predsjednik podgoričkog DPS-a najavio ostavku

Predsjednik Odbora glavnog grada Demokratske partije socijalista Vladan Vučelić najavio je definitivan odlazak sa te funkcije.

Vučelić je, piše Pobjeda, na sjednici podgoričkog odbora, održanoj u srijedu, 14. februara, kazao da odlazi nakon sedam godina i da će ga zamijeniti “mlađi kadar.

“Nakon sedam godina i tri mandata vrijeme je da odem, odnosno da na moje mjesto dođu mlađi kadrovi. U redovima DPS-a trebaju osvježenja. Ja sam već sedam godina predsjednik DPS-a Podgorice. Mislim da je to bilo dovoljno i da treba da dođe neko drugi umjesto mene. Isto to važi i za predsjednika DPS-a Tuzi i predsjednika opštine Tuzi. Treba nam podmlađivanje”, citirao je Vučelićeve riječi izvor Pobjede koji je prisustvovao sastanku.

Sjednici nije prisustvovao predsjednik DPS-a Milo Đukanović koji je koordinator u ime Predsjedništva partije za glavni grad i koji je ranije nekoliko puta insistirao na podmlađivanju stranke u opštinskim odborima.

Odbor glavnog grada DPS-a je 24. marta prošle godine jednoglasno odbio ostavku Vučelića. On je ostavku ponudio shodno statutarnoj obavezi, zbog relativno lošeg rezultata DPS-a na parlamentarnim izborima, kada je ta stranka u odnosu na lokalne izbore 2013. godine osvojila gotovo četiri hiljade glasova manje.

Iako je stranački vrh taj rezultat ocijenio nedovoljno dobrim, Vučelić je tada na glasanju dobio jednoglasnu podršku, a šef podgoričkog odbora rezultat je ocijenio kao relativno dobar.

Pobjeda

1 komentar

  1. E Dace Bog da ispratimo sve vas DPS funcionere u sramnu proslost. Korumpirani, poltroni, lazovi, lopovi… Ukratko CV klasicnog DPS direktora, tj funkciJonera. Jad i bijeda!!! DPS je najvisa banda u istoriji Crne Gore i najvisi izdajnici i sramota Crne Gore u istoriji! Banda DPSovksa!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com