Home / NOVOSTI / Društvo / Rak da ne ustaje iz kreveta, Bik da pazi gdje ostavlja bitne stvari

Rak da ne ustaje iz kreveta, Bik da pazi gdje ostavlja bitne stvari

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ne opterećujte se nebitnim sitnicama, nego gledajte širu sliku. Ne pričajte previše drugima o svojim planovima. Danas je dan za završavanje obaveza, ne započinjite ništa novo.

Bik

Rasijani ste. Potrudite se da se fokusirate na neke stvari koje stalno odlažete. Moguć je gubitak dokumenata, pazite gdje ostavljate bitne stvari.

Blizanci

Danas ste malo manje napeti, i kako dan odmiče, bićete sve bolje. Odmarajte više, ne forsirajte se na poslu.

Rak

Biće bolje da ostanete kod kuće, nego da idete bilo gdje, jer nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite. Ne raspravljajte se sa drugima oko bilo čega, jer su u pitanju nesporazumi danas.

Lav

Imate dosta ideja. Koncentrišite se na ono što sigurno možete da obavite. Ne brzajte na poslu, pazite na detalje. Neka ženska osoba na poslu može biti od pomoći.

Djevica

Popričajte sa nekim članom porodice o problemu koji imate. Ne nervirajte se ako vam sve ne ide od ruke. Uvedite u posao novine koje će vam olakšati rad.

Vaga

Bavite se sportom. Danas ste prilično energični i aktivni. Slobodno vrijeme iskoristite tako što ćete više vremena provesti baveći se nekim hobijem.

Škorpija

Ne opterećujte se novcem. Potrudite se da se usredsredite na rad, dajte sve od sebe da sve obaveze završite brzo. Ne otaljavajte posao, jer samo sebi otežavate.

Strijelac

Komunikativni ste. Danas ste skloni kompromisima. Pokušajte da ne obraćate pažnju toliko na druge ljude, gledajte da odradite svoje obaveze.

Jarac

Budite vrijedni danas. Pazite da na vrijeme završite sve obaveze koje imate i podijelite na više djelova sve što morate da uradite. Pokušajte da popodne idete na neko kraće putovanje ili u posetu prijateljima.

Vodolija

Bavite se sportom. Zabavite se i odmorite se. Danas je dobar dan za izlazak sa prijateljima, za razonodu.

Ribe

Napeti ste i niste dobro raspoloženi danas. Bilo bi dobro da posjetite frizera, da ugodite sebi, da odmarate više. Nemojte da se premarate na poslu, jer možete samo sebi napraviti dodatni pritisak.

Mondo.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com