DPS tvrdi da Demokrate saopštenja zasnivaju na neistinama - Volim Podgoricu

DPS tvrdi da Demokrate saopštenja zasnivaju na neistinama

Podgorički DPS smatra da u najnovijem saopštenju, Demokrate Podgorice su odustale od vrijeđanja pojedinaca, te da saopštenja zasnivaju na neistinama.

“Valjda su i sami uvidjeli da je takva retorika suprotna svemu što je tradicija i kultura našeg naroda, i uvijek je dobro kad iz naše prepiske nauče nešto novo”, kažu iz DPS-a.

Tvrde da ono što iz Demokrata još uvijek nisu uspjeli da savladaju je, kako kažu, šta je u nadležnosti gradske uprave.

“Pa u svojim megalomanskim snovima o vlasti, miješaju lokalni i državni nivo, prebacujući priču o vrtićima i školama Glavnom gradu”, pojašnjavaju iz DPS-a.

Poručuju da takvo nepoznavanje nadležnosti lokalne uprave ne bi smjelo da se desi partiji koja ima odbornike u Skupštini Glavnog grada.

“Činjenice pokazuju da je zahvaljući partnerskom odnosu Glavnog grada i Vlade Crne Gore relizovano niz infrastrukturnih projekata u ovoj oblasti. U mandatu ove uprave, izgrađen je u vrtiću u Zagoriču vrijednosti 2.100.000 eura, kapaciteta za 250 mališana”, kažu iz DPS-a.

Dodaju da je pri kraju izgradnja vrtića na Starom aerodromu vrijednog 2.800.000 eura, kapaciteta za 350 djece.

“U partnerstvu Glavnog grada i Ministarstva prosvjete u toku je i izgradnja Srednje Stručne škole za 850 učenika u Golubovcima koja će imatu i fiskulturnu salu sa 480 mjesta u gledalištu, objekat vrijednosti preko 4,5 miliona eura, čiji je rok izgradnje 14 mjeseci i koja će biti izgrađena u prvoj polovini 2018. godine”, ističu iz DPS-a.

Kažu da sve ove činjenice ne samo da demantuju Demokrate već, kako kažu, pokazuju da se ova partija nema čime pohvaliti osim neistinama koje uporno pokušavaju da plasiraju javnosti.

“U stilu oprobanih političkih profitera kojima su najveći rezultati – saopštenja za javnost”, zaključili su iz DPS-a.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com