PODGORICA: Evo šta su mladići rekli o BRUTALNOM PREBIJANJU policije! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo šta su mladići rekli o BRUTALNOM PREBIJANJU policije!

U Osnovnom tužilaštvu  sinoć kasno saslušani su mladići koji su pretučeni u Njegoševoj ulici u Podgorici u petak veče.

To su za Pobjedu potvrdili zastupnici mladića, advokat Lazar Aković i advokatica Milica Tomović.

Takođe, Aković je saopštio da je u tužilaštvu formiran predmet protiv policajaca koji su napali mladiće. Prema njegovim riječima trojica mladića tvrde da su napadnuti bez povoda, te i da je postupanje policajaca bilo neprofesionalno i nedopustivo.

PODGORICA: Ovo su IMENA POLICAJACA koji su IZ ČISTA MIRA PRETUKLI mladiće!

“Radi se o nemilom događaju zbog kojeg je cjelokupna crnogorska javnost uznemirena. Zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca narušena je slika o radu policije i ogromnom broju policajaca koji časno i odgovorno rade svoj posao”,  rekao je Aković, dodajući da je siguran da će se osumnjičeni ubrzo naći na optuženičkoj klupi.

Protiv pretučenih mladića vodi se prekršajni postupak po prijavi policijskih službenika, koji su ih optužili za narušavanje javnog reda i mira.

Odgovornost članova interventne jedinice – Mladena Vujovića, Marka Stojanovića, Vukomana Maraša, Slavka Furtule i Miloša Bečanovića – ispitaće po hitnom postupku Unutrašnja kontrola Uprave policije.

Odgovornost za prebijanje, koje su zabilježile sigurnosne kamere sa jednog od objekata, „pala“ je na šefa smjene interventne jedinice Milana Radusinovića, koji je po nalogu direktora Uprave policije Slavka Stojanovića juče ekpresno smijenjen.

Međutim, policajci tvrde da nije sve onako kako izgleda. Prema njihovoj verziji, mladići su ih provocirali, vrijeđali i oglušili se o policijska naređenja, pa su oni „morali da reaguju“.

Tvrde da su im dobacivali „svinje policijske“, „bip policajci“…

Pobjeda

1 komentar

  1. ako policajca neko udari ,taj neko prodje uz novcanu kaznu a ako policajci nekog udare to je vise djela i kazna od 6 mjeseci do 3 godine. e zlatio se zodijak,vojo vracar i ostali.. no kakvi su im starjesine ovi su zlatni. vratite sr.kamenicu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com