Demos: Neodgovorne riječi Sadikovićeve, imaće priliku da dokaže na sudu - Volim Podgoricu

Demos: Neodgovorne riječi Sadikovićeve, imaće priliku da dokaže na sudu

Grube neistine koje je u saopštenju o napuštanju Demosa iznijela o finansijskim neregularnostima, Seada Sadiković će imati priliku da dokaže na sudu, ako se može pretpostaviti da je sve saopštila u uračunljivom stanju, poručili su iz te partije.

Članica Predsjedništva Demosa Seada Sadiković ranije danas saopštila je da je napustila tu partiju.

Prirodno je, kako smatraju u Demosu, da osobe nezainteresovane za rad u stranci u jednom trenutku istu i napuste.

“Smatrajući prirodnim da osobe nezainteresovane za rad u stranci u jednom trenutku je i napuste, što po sebi i ne zaslužuje poseban javni osvrt, takozvano obrazloženje Seade Sadiković o napuštanju DEMOS-a, ipak zahtijeva kraći komentar. Iako se radi o osobi koja je rijetko zalazila u prostorije opštinskog odbora u Bijelom Polju, svima je poznato da je Sadikovićeva u DEMOS-u uvijek imala poseban tretman pažnje i uvažavanja,” poručuju iz Demosa.

Simptomatično je, kako smatraju, da i ova ostavka dolazi uoči sjednice Glavnog odbora, na kojima se inače pokreću sva aktuelna pitanja, u formi analiza, kritika, inicijativa, pa konačno i odluka.

“Stvar je gospođe Sadiković da odabere način podnošenja ostavke, pa i onaj za koji se opredijelila – agresivan, nekulturan, optužujući, čak i sa drskim insinuacijama, za koje joj obećavamo nastavak javnog karaktera, u vidu krivično-pravnog epiloga. Naime, pod pretpostavkom da je Seada Sadiković sve saopštila u uračunljivom stanju, može očekivati i tužbu za izrečene grube neistine o finansijskim neregularnostima, koje će imati priliku da dokaže na sudu”, zaključuju iz Demosa.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com