Nikšićanin spasio sugrađanina koji je htio da se UBIJE - Volim Podgoricu

Nikšićanin spasio sugrađanina koji je htio da se UBIJE

Ne postoji ništa vrednije od ljudskog života. Toga je svjestan i Nikšićanin Vučić Mišković koji je danas spasio život svom sugrađaninu (ime poznato redakciji).

 Prava drama odigrala se danas u gradu pod Trebjesom. Dok je obilazio objekat koji obezbjeđuje, Mišković je primijetio čovjeka koji je htio da se objesi.

“Redovnim obilaskom kolega primijetio sam čovjeka kod drveta koji je uzvikivao: “makse, hoću da se ubijem”. Imao je kanap oko grla”, priča za CdM Mišković.

 Ovaj plemeniti Nikšićanin je tada počeo da pregovara sa čovjekom. Pričao je sa njim dok nije stigao do očajnog čovjeka.

“Bio je uznemiren… Zatim sam otkinuo nožem kanap i zgrabio ga ka sebi. U međuvremenu, došle su službe policije, vatrogasne i hitne, koje su pomogle da ga spustimo. Drago mi je da sam spasio život nekom kome je Bog dao drugu šansu”, završava priču za CdM ovaj hrabri Nikšićanin.

Izvor: 

2 komentara

  1. niggas jumpin on they favorite rapper, I will kill your favorite rapper. put him in a grave and start stumpin on your favorite rapper//. so rest in peace to yo mafuckin favorite rapper….. (I just committed suicide)… play it backwards//. . CHECK OUT MY SONG KING OF MY CITY AND SEE WHY VA WILL NEVER BE THE SAME!!.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com