Demokrate podržale Bojanića - Volim Podgoricu

Demokrate podržale Bojanića

Glavni odbor Demokratske Crne Gore jednoglasno je dao podršku zajedničkom nestranačkom kandidatu opozicije, Mladenu Bojaniću, kojeg su predložile pojedine opozicione partije u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore u prisustvu Bojanića, su se obavezali da će cijelom infrastrukturom “najjače opozicione partije stati iza gospodina Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima i staviti mu na raspolaganje sve svoje ljudske i partijske resurse”.

“Na ovaj način, Demokrate su dokazale iskrenost i održale riječ predsjednika Bečića da će bezrezervno podržati, kao svog, onog nestranačkog kandidata kojeg predloži parlamentarna opozicija, ne samo deklarativno već na svaki mogući način, stavljajući se potpuno na raspolaganje njegovom izbornom štabu. Mladen Bojanić je sada i definitivno jedini kandidat opozicije na predstojećim izborima za predsjednika Crne Gore, koji ima veliku šansu da pobijedi kandidata DPS-aa, i tako utre put konačnom slomu režima”, saopštile su Demokrate.

Glavni odbor Demokrata je ocijenio da je ta partija spremna da zada “konačan udarac režimu i, na taj način, obezbijede konačno oslobađanje Crne Gore od trodecenijske vlasti Demokratske partije socijalista”.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com