PODGORICA: Rekonstrsaće se most u Ulici Voisavljevića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Rekonstrsaće se most u Ulici Voisavljevića

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je danas tender za izradu Glavnog projekta rekonstrukcije mosta na trasi ulice Vojisavljevića i kružnog toka na raskrsnici puteva za Cetinje i Nikšić, u vrijednosti od 80.000 eura. Tender je raspisan po skraćenom postupku u trajanju od 22 dana zbog regulisanja velikih saobraćajnih gužvi i realizaciji planskih rešenja.

Na nivou Glavnog projekta potrebno je obraditi rekonstrukciju postojećeg mosta u Ulici Vojislavljevića i izgradnju novog mosta paralelno postojećem, na ukrštanju Cetinjskog i Nikšićkog puta, preko Rijeke Morače. Takođe treba obraditi pristupnu saobraćajnicu mostu (Ulicu Vojislavljevića) približne dužine 250 m, i raskrsnicu Cetinjskog i Nikšićkog puta kao kružnu u skladu sa izmjenama i dopunama DUP-a „Radoje Dakić“.

Projektant je u obavezi  da uskladi predmetni projekat sa Glavnim projektom Ulice Vojislavljevića.

Prije izrade Glavnog projekta potrebno je izvršiti geodetsko snimanje u razmjeri R=1:250.

Pješačke i biciklističke staze previdjeti od betona a na svim pješačkim prelazima sa uzdignutim ivičnjacima treba predvidjeti rampe za kretanje invalida saglasno važećim propisima, navodi se, između ostalog, u tenderu.

Ponude se predaju radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom 13. 04.2018. godine do 13 sati. Ponude se mogu predate neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2A, Podgorica, preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Jovana Tomaševića 2A, Podgorica.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 13.04.2018. godine u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o. na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com