RADULOVIĆ PORUČIO KNEŽEVIĆU: Mićko, mnogo te volimo - Volim Podgoricu

RADULOVIĆ PORUČIO KNEŽEVIĆU: Mićko, mnogo te volimo

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, iako je u Spužu gdje služi četvoromjesečnu kaznu zbog napada na policajca 2015. godine, aktivno učestvuje u političkom životu, kazao je njegov kolega Predrag Bulatović.

“Četvrti dan je od kada se Knežević dobrovoljo javio da odsluži četvoromjesečnu montiranu kaznu. Njegov odlazak pomaže kampanji Bojanića. Mi smo ovim činom dali snažnu podršku Mladenu Bojaniću. Njegova poruka jeste da i dalje još snažno podržava Mladena Bojanića”, kazao je Bulatović na današnjoj konferenciji za medije.

Iz Spuža Knežević šalje podršku kolegama da neće odustati u borbi koju vodi.

“Milan Knežević je ulazeći u Spuž bio dostojanstven, hrabar i raspoložen. Uvjeren je u borbu koju vodi. Nema te represije koja prema njemu može dati rezultate. Posvećen je u traženju kreveta za Đukanovića. Sada se vidi da iz progona Kneževića lično stoji Milo Đukanović. Svojom kandidaturom on je dokazao da je on montirao državni udar, pranje novca. Nema povlačenja i predaje”, poručio je Bulatović.

A Branko Radulović imao je jasnu poruku za Kneževića.

“Mićko, i ovo će se juče zvati. Ti ćeš bit zajedno sa nama u budućoj Crnoj Gori. Mićko, mnogo te volimo”, poručio je Radulović.

Izvor: CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com