UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Podgoričani iz taksija ukrali 500 eura? - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Podgoričani iz taksija ukrali 500 eura?

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednsoti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminliteta, rasvijetlili krivično djelo teška krađa koje je počinjeno juče i tom prilikom lišili slobode dva maloljetnika osumnjičena za ovo krivično djelo, saopšteno je poratalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode F.I. (16) i I.C. (17), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo na štetu S.P.

Oni su, kako se sumnja, 27.03.2018. godine oko 13,30 časova, u naselju Konik zaustavili taksi vozilo kojim je upravljao oštećeni S.P. i odvezli se do ulice Španskih boraca kada su prilikom izlaska iz vozila otvorili vrata na mjestu vozača i iz pregrade, sumnja se, otuđili torbicu u kojoj su se nalazila lična dokumenta oštećenog i novac u iznosu od 500 eura.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se F.I. i I.C. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivičlno djelo teška krađa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com