UHAPŠEN TOKOM PLJAČKE BUTIKA: Ukrao stvari vrijedne 16.000 eura, pa naišla policija - Volim Podgoricu

UHAPŠEN TOKOM PLJAČKE BUTIKA: Ukrao stvari vrijedne 16.000 eura, pa naišla policija

Italijanska policija uhapsila je prekjuče crnogorskog državljanina S.R. (44) dok je u džakovima iznosio robu iz jednog butika u centru grada Latina. Događaj se odigrao oko 03 časova izjutra, kada je S.R., koji već jedno vrijeme živi u Italiji, ali nema stalno mjesto boravka, podesnim alatom obio zadnja vrata butika skupocjene robe.

Kako prenosi italijanski portal “Il Caffe.tv, prije obijanja S.R. je, kako se pretpostavlja, uspio da isključi alarmni sistem.

“Nakon što je uspio da uđe u magacin butika, on je počeo da puni džakove robom koju je zatim trpao u automobil parkiran uz sam objekat. Bio je na pola “posla kada ga je lokalna policijska patrola zatekla u momentu kada je ubacio jedan od džakova u vozilo. Kada je vidio policiju, on se dao u bijeg, ostavivši i vozilo i ukradenu robu. Međutim, brzom akcijom on je uhapšen dva bloka dalje”, navodi portal.

Kako se ističe, policija je od građana dobila dojavu da je moguća pljačka u toku. Roba čija je vrijednost procijenjena na 16.000 eura je vraćena vlasniku butika, dok je S.R. uz krivičnu prijavu predat nadležnom tužilaštvu.

Dnevne novine

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com