NESTAO MLADIĆ (24): Stefan otišao da trči i tu mu se gubi svaki trag - Volim Podgoricu

NESTAO MLADIĆ (24): Stefan otišao da trči i tu mu se gubi svaki trag

Stefan Maksimović (24) nestao je 1. aprila oko 12 časova na savskom keju na Novom Beogradu. Kako je za Kurir rekla njegova majka Živana, on je oko 10 časova krenuo da trči, kao i da joj se javio oko pola 12 i rekao joj da stiže uskoro.

“Već oko pola 2, kada sam vidjela da još nije stigao, pozvala sam sestru i ispričala šta se dogodilo, nakon čega je ona krenula do savskog keja, kako bi mu izašla u susret. Međutim, nije ga nigdje vidjela”, kaže nam Živana.

Ona dodaje da je već oko 16 časova otišla u policiju da prijavi nestanak, a u međuvremenu se čula sa Stefanovim drugom, koji je takođe otišao do keja gdje je Stefan otišao da trči, da ga sretne.

“Drug je na mjestu gdje je Stefan trčao pronašao njegovu odjeću i telefon, koji nije prestajao da zvoni. Moj sin se skinuo, ušao u vodu i krenuo da pliva”, ističe majka ovog dvadesetčetvogodišnjaka.

U potragu se odmah uključila policija, rodbina, prijatelji, komšije, koji već tri dana od Stefanovog nestaga tragaju za njim.

“Sjutradan je izašli ronioci Žandarmerije, tijelo još nije nađeno. Navodno je kamera jednog splava snimila mog Stefana kako se skida, ulazi u vodu i kreće da pliva. Duboko vjerujem da je moj sin živ i da je isplivao negdje”, dodaje Živana.

Stefan je, kako nam govori majka, dobar student i prije svega sportista.

“Moj Stefan ne bi nikada digao ruku na sebe. Posljednjih nekoliko nedjelja imao je blagi pad u raspoloženju jer je dosta učio i razmišljao o planovima za budućnost. O tome mi se i poverio , dosta smo pričali i oduvijek ima moju punu podršku”, kaže majka.

Prema njenim riječima u policiji su joj rekli da nastavljaju potragu.

“U MUP-u su mi takođe rekli da postoji dio na Savi koji se vodi kao privatno vlasništvo i da nemaju ingerencije, bez dozvole da pretraže taj dio. Ja samo molim ljude dobre volje da ukoliko vide, čuju, primete nešto da obavijeste policiju. Apelujem i na javnost da se ne šire dezinformacije, kako se ne bi ometala potraga”, objašnjava Živana i dodaje da samo želi jedno – da ponovo vidi svog sina i da ga zagrli.

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com