PODGORICA: Služba zaštite i ekipa Hitne spasili teško povrijeđenog ribolovca - Volim Podgoricu

PODGORICA: Služba zaštite i ekipa Hitne spasili teško povrijeđenog ribolovca

Podgorička Služba zaštite zajedno sa ekipom Hitne medicinske pomoći večeras je uspješno izvela akciju spašavanja ribolovca sa nepristupačne obale na dijelu gdje se spajaju rijeke Morača i Zeta.

Dojavu da je jedno lice na nepristupacnoj poziciji na stijenama u blizini Duklje od Hitne pomoći, Služba zaštite dobila je oko 20 sati, saopšteno je našem portalu iz Službe zaštite.

Na lice mjesta upućena su tri vozila i osam spasilaca, koji su zajedno sa ekipom Hitne na licu mjesta zatekli osobu sa teškim povredama donjih ekstremiteta, a koja se nalazila na izuzetno teškom i nepristupačnom terenu.

Nakon ukazivanja prve pomoći spasioci alpinističkog tima Službe zaštite, specijalizovani za ovakve vrste intervencija uz pomoć kolega i ljekara HMP uspjeli su upotrebom specijalne opreme i korišćenjem posebnih vještina da izvuku muškarca u 21 sat i 40 minuta i predaju ga na dalji tretman medicinskim ekipama.

Prema informacijama sa lica mjesta riječ je o ribolovcu koji je skliznuo na jednom dijelu obale i tom prilikom zadobio teže povrede.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com