NASTAVLJENA POTRAGA ZA PODGORIČANINOM - Volim Podgoricu

NASTAVLJENA POTRAGA ZA PODGORIČANINOM

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i MUP-a jutros su nastavili potragu za Podgoričaninom B.R. (60) koji je prije dva dana  nestao na moru kod Buljarice. Kako je za CdM kazao direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan od devet časova će se u potragu uključiti i helikopter.

“Jutros samo nastavili potragu. Pravimo plan sa mornaricom VCG da se ona uključi. U devet časova će se uključiti i helikopter Direktorata za vanredne situacije MUP-a. Tražićemo dok ne padne mrak”, kazao je Kočan.

B.R. je prekjuče sa N.M. pedalinom pošao u ribolov. Zbog snažnog nevremena i vjetra koji je duvao brzinom od 40 čvorova njihovo plovilo je počelo da tone.

“Dobili smo informaciju da su dva lica pedalinom otišla da pecaju i da je jedna osoba skočila sa plovila do obale, a da B.R. nije htio da iskoči. Vjetar je bio jak i odnio je pedalinu i njega na otvoreno more. Mi smo nakon 15 minuta izašli i počeli pretragu”, rekao je Kočan.

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti juče su pronašli pedalinu na deset milja od Budve po dubini.

Pretražen je dio mora zapadno i jugoistočno od Buljarice.

CdM

1 komentar

  1. My neighbor and I have been simply debating this specific topic, he’s usually seeking to prove me incorrect. Your view on that is nice and precisely how I really feel. I simply now mailed him this website to indicate him your personal view. After looking over your website I e book marked and can be coming back to learn your new posts!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com