PODGORICA: ,,Romina Vlahović na suđenje dolazi odjevena kao za striptiz bar”; Kneževiću ne smeta…

Poslanica Demokratskog fronta Marina Jočić tražila je od sutkinje Željke Jovović da tužiteljku Rominu Vlahović upozori da na suđenje ne dolazi odjevena kao za striptiz bar.

Jočić je to kazala danas u sudnici podgoričkog Osnovnog suda u postupku koji se potiv nje i poslanika DF-a Milana Kneževića, Branka Radulovića i Milutina Đukanovića vodi zbog incidenta koji se dogodio u holu Skupštine, u februaru prošle godine, nakon skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću.

Jočić je tražila od sutkinje, da ukoliko postoji dres kod upozori tužiteljku da ga se pridržava.

Sutkinja Jovović je konstatovala da je tužiteljka prikladno odjevena.

“Nisam joj mjerila dužinu suknje kada je prošla, a sa ove pozicije ne vidim, jer je sto za kojim sjedi potpuno zatvoren”, kazala je sutkinja.

Jočić joj je odgovorila da tužiteljka ne nosi sto za sobom kad šeta sudom.

Optuženi poslanik Knežević rekao je da se ne pridružuje zahtjevu Jočić.

“Ne znam da li vam je poznato, ali je danas tačno mjesec dana otkad sam u zatvoru i tamo su mi umrtvljena sva čula. Ne znam da li su mi dali brom ili nešto drugo. Znam da mi čula ne može porobuditi ni poslanica Aleksandra Vuković da mi dođe u pojsetu. Zbog toga tužiteljka Vlahović što se mene tiče može da dolazi u još kraćoj suknji”, rekao je Knežević.

Tuužiteljka je od sutkinje zahtjevala da u zapisnik unese kako je odjevena.

“Neko ko bude čitao zapisnik može pomisliti svašta” obrazložila je tužiteljka svoj zahtjev.

Na zahtjev optuženih suđenje je odgođeno za 29. maj.

Poslanici DF-a su, prema optužnom predlogu, 15. februara vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a Aleksandru Vuković, Miodraga Boba Radunovića, Miodraga Vukovića i Ljuiđa Škrelju.

Vijesti

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

  1. Romina je top riba ljudi, sto je sve napadate. Hoce da prodje lakse u zivotu, suknjica, kremica, parfemi. Voli cura high life style. Mozda ima i ukus za muskarce ka Draginja cura fina!!! Onako da su preko 60 i dobro situirani. Ovo je moderno vrijeme.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close