PODGORICA: Ovo je kandidat DF-a za gradonačelnika - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovo je kandidat DF-a za gradonačelnika

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika Podgorice ispred Demokratskog fronta biće Slaven Radunović, a lista sa kojom će DF nastupiti zajedno sa koalicionim partnerima u Glavnom gradu njavjerovatnije će se zvati “Zdrava Podgorica”, saznaje CdM.

Foto Zoran Đurić

Izvjesno je da će Demokratski front u Podgorici nastupiti u koaliciji sa Socijalističkom narodnom partijom. Razgovara se i sa Pravom Crnom Gorom Marka Milačića.

Radunović je nedavno za CdM kazao da se nada najširoj mogućoj koaliciji uoči izbora u Podgorici. On je podsjetio da su pozvali GP URA i Demokrate da povuku listu za izbore u Glavnom gradu.

“Ne gajim prevelike nade da će to da urade. Ipak, bitno je da svi damo najveći mogući doprinos dobrom rezultatu opozcije i da onda u skladu sa već usvojenim demokratskim pravilima i iskustava u drugim gradovima gdje smo ostvarili vlast, za vrlo kratki vremenski period formiramo vlast u Podgorici.  Otvoreni smo za razgovor sa svim partijama koje su makar malo relevatne i koje mogu da donesu nešto ozbiljniji broj glasova listi zajedničkoj. Smatramo da nijedan opozicioni glas ne treba da propadne”, poručio je Radunović.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com