Home / ŽIVOT + / Showbiz / NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Potresna ispovijest Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!

NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Potresna ispovijest Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!

Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz života sa Lukom. Problemi su počeli mnogo prije nemilih događaja prošle nedjelje, piše Svet.

Kako saznaje magazin Svet, bračni život Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je daleko od savršenog od samog početka. Nataša je u emotivnom priznanju iznijela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se svakako moglo naslutiti da je trenutni epilog bio neizbježan.

“Pakao je počeo već na vjenčanju, tad je kupio pištolj!”, objasnila je Nataša, ali tu njihovim problemima nije bio kraj.

“Zlostavljao me je pred prijateljima, govorio je da sam kurvetina. Svima je govorio: Moja žena je kafana u koju svako može da uđe”, dodala je pjevačica.

Luka se, naime, borio i sa problemom sa alkoholom.

“Ima problem s pićem, može da popije i flašu viskija”, objasnila je Bekvalac.

Podsjećamo Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Prvo je iskaz davao Luka, potom je oko pola dvanaest stigla pjevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50.

Lazukić je posle davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez riječi otišao automobilom koji je došao po njega.

Iskaz je potom dala pjevačica, a zatim i dadilja. Nataša je iskaz davala 3 sata, koja je došla nakon Luke i završila u 15.50.

Bekvalčeva je izašla u pratnji advokata, a onda je stigla kući u pratnji advokata i nije davala izjave.

Kurir.rs/ Svet

Check Also

“KOFER MI JE SPASAO ŽIVOT” Tea Tairović poslije smrti pjevača, ispričala kako su mu izgledali POSLEDNJI SATI

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Koje su ovo nesrece oboje. Taman ih treba osudit oboje , i stavit u istu celiju! Jedno su za drugo sto posto! Kamenjarka stara matora, misli da plavu kosu da pjesme pravi. Ne ide to tako sestro, provaljena si. Crna udovica bre!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *