PODGORICA: Zajedničkom akcijom očistili dio Ćemovskog polja (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zajedničkom akcijom očistili dio Ćemovskog polja   (FOTO)

Radnici “Čistoća” d.o.o. – Podgorica, zaposleni u Agenciji za zaštitu životn sredine i učenici OŠ ’’Pavle Rovinski’’, organizovali su zajedničku ekološku akciju na potezu od Ul. Veljka Vlahovića ka Tuzima sa lijeve strane magistrale u ukupnoj dužini od 350 metara uz magistralni put i širini od 100-120 metara, koji obuhvata park i šumu.

Tokom akcije sakupilo 250 kesa otpada odloženog na ovom prostoru, dajući na taj način pozitivan primjer kako se sa malo truda može uraditi puno da zajednički prostor učinimo prijatnim za boravak.

Akcija čišćenja pomenutog lokaliteta treba da posluži i kao primjer nastojanja u rješavanju problema neuređenih odlagališta u Crnoj Gori.

Naša odgovornost i obaveza prema sljedećoj generaciji, prema ostatku globalnog eko-sistema čiji smo mali ali vrijedni dio, i prema ljepoti i bogatstvu prirode u kojoj  živimo, jeste realizacija ideje o ekološkoj državi i dalji razvoj Crne Gore na principima održivosti.

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox now each time a comment is added I recieve four emails sticking with the same comment. Possibly there is that is you can eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com