Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠEN MLADIĆ (24): Teško povrijedio sugrađanina

UHAPŠEN MLADIĆ (24): Teško povrijedio sugrađanina

 

Saopštenje: Bar: Lišen slobode osumnjičeni za KD teška tjelesna povreda izvršeno prije mjesec dana na štetu jednog lica

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar lišili su danas slobode M.M. (24) iz Bara, koji je osumnjičen da je prije mjesec dana, na štetu A.H. iz Bara, počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. M.M. je lišen slobode na osnovu lokalne potrage koja je za njim bila raspisana.

Naime, službenici CB Bar su, radeći na rasvetljavanju navedenog događaja, nakon sprovedenih istražnih mjera i radnji identifikovali i lišili slobode lice M.M.

M.M. je osumnjičen da je, 25.03.2018. godine oko 02,00 časa, počinio navedeno krivično djelo u Baru, u naselju Zeleni pojas, tako što je poslije kraće verbalne prepirke fizički nasrnuo na oštećenog A.H, kada je oštećeni nakon rvanja pao na betonsku podlogu a zatim je pao niz strminu – stijenu i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Službenici CB Bar su odmah po prijavi da je jedno lice pronađeno povrijeđeno, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja koje su dovele do identifikovanja a potom i lišenja slobode osumnjičenog lica.

M.M. će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oštećeni A.H. je zbog povreda koje je zadobio donedavno bio na liječenju u medicinskoj ustanovi iz koje je potom otpušten.

 

Check Also

Djelovi gradova bez struje

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *