Raspisan javni poziv za izgradnju tržnice u Maslinama po modelu PJP - Volim Podgoricu

Raspisan javni poziv za izgradnju tržnice u Maslinama po modelu PJP  

Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv za prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje u izgradnju objekta centralne djelatnosti-tržnice u zahvatu DUP-a „Prvoborac“-izmjene i dopune, po sistemu „ključ u ruke“.

Javni partner, odnosno Glavni grad ulaže građevinsko zemljište označeno urbanističkom parcelom broj 29-2, Blok 29, površine 2.616 m², u zahvatu DUP-a „Prvoborac“- Izmjene i dopune u Podgorici, koju čine katastarska parcela broj 1397/5 površine 2.386 m² iz lista nepokretnosti broj 5446 KO Podgorica II i katastarsku parcelu broj 1226/7 površine 230 m², iz lista nepokretnosti broj 603 KO Podgorica II, procijenjene vrijednosti 241,00€/m² i procijenjenu vrijednost naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta u iznosu cca 145.000,00 eura, utvrđenu shodno Odluci o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta.

Privatni partner ulaže sredstva za finansiranje projekta, izradu tehničke dokumentacije sa revizijom, građenje cjelokupnog objekta centralne djelatnosti-tržnice, opremanje dijela objekta koji će pripasti Javnom partneru, po sistemu „ključ u ruke“, u skladu sa urbanističko-tehničkim uslovima i projektnim zadatkom, koji su sastavni dio tenderske dokumentacije.

Ponude (original+1kopija) se predaju do dana 20.06.2018.godine do 12 h, neposrednom predajom na arhivi Glavnog grada-Podgorica, Ul. Njegoševa br.13.

Maksimalni rok za realizaciju svih aktivnosti na projektu je 18 (osamnaest) mjeseci od dana zaključenja ugovora.

 Javno otvaranje na koje su pozvani svi zainteresovani ponuđači će biti održano dana 20.06.2018.godine, u 12.30 h, u prostorijama Glavnog grada-Podgorica, ul. Njegoševa br.13, Podgorica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com