MAROVIĆ UHAPŠEN U ITALIJI: Prepoznala ga vlasnica butika! - Volim Podgoricu

MAROVIĆ UHAPŠEN U ITALIJI: Prepoznala ga vlasnica butika!

Crnogorski državljanin Marinko Marović (46) uhapšen je juče u provinciji italijanskog grada Brindizi zbog pokušaja krađe skupocjenog odjela iz jednog ekskluzivnog butika.

Kako prenosi italijanski portal “Brindizi.libera” Marović, koji je policiji poznat po krađama na skoro čitavoj teritoriji Italije, nema stalno mjesto boravka.

On je, prema navodima portala, u pratnji ženske osobe ulazio u ekskluzivne butike i tu birao mahom skupocjena odijela, koja bi uzimao da proba. Uz podesno sredstvo, dok bi isprobavao odjela, čija cijena je veća od 1.000 eura, on bi skidao zaštitu sa istih i ubacivao u tašnu žene sa kojom je dolazio. Upravo zbog specifičnog plijena policija ga je okarakterisala kao lopova “skupocjenih odijela”.

Isti metod rada pokušao je da ponovi u butiku u mjestu Frankavila Fontano, koji je već jednom opljačkao u novembru prošle godine, ali je tada uspio da pobjegne sa plijenom.

“On je na već ustaljeni način ušao u butik i uzeo jedno od odijela da ga proba. Međutim, vlasnica butika ga je prepoznala. Naime, on je početkom novembra uspio da ukrade jedno odjelo i pobjegne. Krađu su zabilježile nadzorne kamere, zbog čega je vlasnica, čim je kročio u njen lokal, znala o kome se radi. Ona je odmah pozvala policiju, koja je brzo došla i uhapsila Marovića dok je izlazio iz butika sa plijenom”, navodi portal.

Njemu je određen pritvor i poslat je u zatvor u Brindiziju, gdje će čekati suđenje.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com