Home / ŽIVOT + / Horoskop / SEBIČNI, BRZOPLETI, TVRDOGLAVI: Ovo su tri najdjetinjastija horoskopska znaka

SEBIČNI, BRZOPLETI, TVRDOGLAVI: Ovo su tri najdjetinjastija horoskopska znaka

Osim što je teško dogovoriti se sa njima i razgovarati kao odrasla osoba, djetinjaste osobe poseduju niz negativnih osobina, poput sebičnosti. Evo koji znaci zodijaka su ocijenjeni kao najdjetinjastiji.

Ovan

Koliko god želeo da se prikaže jakim i čvrstim kao stena, što on u biti jeste, Ovan ima izraženu neodgovornost i nezrelost. Previše su otvoreni u životu, ali i po pitanju postupaka koji su često nepromišljeni. Pripadnici ovog znaka najviše pokazuju svoju detinjastu narav u odnosu sa drugim ljudima, kada znaju biti sebični, previše direktni i brzopleti. Oni ne mere svoje reči, a u slučaju primedbi druge strane, lako će započeti svađu u kojoj nikada neće priznati da su krivi.

Blizanci

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Blizanci poseduju dve različite strane ličnosti, te nikada niste sigurni u njegovu reč ili odluku. Veoma su neodgovorni, teško se drže dogovora, te često i kasne. Jednostavno, na njih se nikada ne možete osloniti u potpunosti. Krivac za to je njihova lepršavost i istinska želja za uzbuđenjima, koja ih ne drži mirne.

Škorpija

Škorpije se smatraju najdjetinjastijim znakom, iako to nikada ne biste mogli da pretpostavite sve dok ih dobro ne upoznate. Tačno je da ljudi rođeni u ovom znaku i te kako imaju jak karatker, pokazuju zrelost i razumnost, ali to važi dok je sve po njihovom. U slučaju da primete da se stvari ne odvijaju kako su oni zamislili, Škorpije su sklone mijenjanju raspoloženja. Tada od ovog izuzetnog mirnog i staloženog znaka možete očekivati agresivno ponašanje, te svađu u kojoj će vam reći brojne uvrede.

b92

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *