Simović: Đukanović je jasno osudio napad na novinarku Oliveru Lakić - Volim Podgoricu

Simović: Đukanović je jasno osudio napad na novinarku Oliveru Lakić    

Milo Đukanović je jasno osudio napad na novinarku Oliveru Lakić i izrazio žaljenje zbog toga, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i održivog razvoja Milutin Simović i dodao da svako ko je profesionalan i dobronamjeran, a ko nije sklon manipulacijama, i podgrijavanju strasti, mogao je jedino to  da zaključi.

On je ovo kazao tokom posjete Bijelom Polju odgovarajući na pitanje Javnog servisa koji su ga upitali kako komentariše i tumači izjavu Đukanovića za napad na novinarku Oliveru Lakic.

“Đukanović je to jasno oznacio kao napad na slobodu izrazavanja i na demokratiju, da je to oznacio kao pokušaj ataka na državne institucije i istaknute javne ličnosti. Da je Đukanović to oznacio kao pokušaj nanošenja štete međunarodnom ugledu Crne Gore”, ponovio je Simović.

On je kazao, da je Đukanovic, takođe, jasno poručio da će se kao izabrani predsjednik drzave Crne Gore odlučno boriti protiv svih vidova kriminala, nezavisno sa koje adrese dolazili.

“Đukanović je iskazao jasna očekivanja da će nadležne institucije u ovom i svim ostalim slučajevima pokazati efikasnost i neselektivnost“, kazao je Simović odgovarajući na pitanje TVCG.

CdM

2 komentara

  1. After study a handful of the web sites on your own site now, we truly appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and you will be checking back soon. Pls take a look at my internet site in addition and inform me what you believe.

  2. The vacation trades offered are evaluated a variety of in the chosen and simply good value all around the world. Those hostels are normally based towards households which you’ll find accented via charming shores promoting crystal-clear fishing holes, concurrent of one’s Ocean. Hotels Discounts

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com