Vanja se oglasio nakon eliminacije: Evo šta je poručio - Volim Podgoricu

Vanja se oglasio nakon eliminacije: Evo šta je poručio

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Vanja Radovanović, kazao je da je dao sve od sebe u predstavljanju svoje zemlje na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi.

Sumirajući utiske nakon druge polufinalne večeri, tokom koje nije izborio plasman u finalu, Vanja za Javni servis otkriva da će u finalu navijati za susjednu nam Albaniju.

“Moj favorit je Albanija, baš bih volio da se to desi, i vokalno i izvođački, a i ljudski. Mada su dobre nama najbliže Srbija i Slovenija, koje su pokazale kako treba da se radi. Ali pri srcu mi je čitava albanska delegacija, uz njih sam”, rekao je Vanja Radovanović.

Kad je riječ o crnogorskoj delegaciji, kaže da su dali sve od sebe.

 “Ostavili smo srce na terenu. Nadam se da nijesmo iznevjerili očekivanja. U sve sam ušao sa emocijom, da napravim pjesmu koja će da mi se svidi i unaprijed da pomislim da će mi se svijedti tri mjeseca kasnije da je otpejvam sa istim žarom”, kaže Vanja.

Komentarišući svoj nastup, Vanja kaže da svaki muzičar kad izađe na binu kaže da može bolje.

“Bilo je prijatno, nemamo na što da se žalimo, a i da imamo, sve je to dio šou programa”, kaže Vanja, i napominje je Evrovizija veliko iskustvo, ne samo organizaciono i tehnički.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com