Home / NASLOVNA / Srpska koalicija: Srušićemo mauzolej na Lovćenu i spomenik Mirku Petroviću

Srpska koalicija: Srušićemo mauzolej na Lovćenu i spomenik Mirku Petroviću

Srpska koalicija će insistirati da se sruše spomeik Mirku Petroviću u centru Podgorice i mauzolej na Lovćenu, saopštio je šef Izbornog štaba pomenjute političke orhanizacije Robert Žižić.

Fundina je jedna od najvažnijih svetih srpskih naroda u Crnom Gori. Stratiste na kome su krv prolivali naši preci za krst časove i slobodu zlatnu. I umjesto toga krsta, pod kojim su znakovima za Srbiju ginuli najviše među nama, sada su na dobivanju glasno bitke uzidžu obelisk. Na bruku i šmutu srpskog naroda, čak i onih koji za sebe kažu da su Crnogorci. Antipravoslavni simbol se ruga svima nama, sa sredi slavne Fundine“, rekao je Žižić.

Srpska koalicija se zalaže da se, umjesto obeliska, kao i na Grašovcu, podignu krstovi kao obilježja stradanja i borbe za narodnu slobodu.

“Srpska koalicija će insistirati i srušiti obelik Mirku Petroviću u centru Podgorice imaću u vidu krvave još Kuće koja je izvršila iz zemlje bivših izvršitelja. Srušće i sramni Meštrović rimokatolički šamar Lovćen, navodni mauzolej i vratiti pravoslavnu crkvu Petra Drugog Petrovića Njegoša. Tek tada se Crna Gora može vratiti sebi, Hristu i Srbiji“, zaključio je on.

6 Komentari

  1. Ljudi, ovo su klasicni udbasi. Napravljenida raspu glasove neupucenih Srba. A cutite bijede ljudske, pricate ostrascene emotivne price, manipulisete narodom. A kolko je ima Dedeic glasova? ni iljadu ipo. I sto cete sad, da ih opet raspete i prilozite naoltar DPSu?

  2. Ovaj je lud…da ruši spomenik Mirku velikom vojvodi…oslobodiocu Podgorice…

  3. Ovo je srbijansko đubre i dobar komad budale !!!

  4. Ovaj ili je bolestan ili navucen na teske droge ili ga neko placa da sije mrznju

  5. Mora pod hitno da promijeni ime. Ovoga je Vatikan poslao da cijepa Srpski natod. Sram te bilo.

  6. Obraza Bez- tako treba da se zove tvoja stranka.
    A ime ti je….. cudi me da ga nisi promijenio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *