KLIVLEND I DALJE ŽIV! Lebron najbolji kada je najpotrebnije! - Volim Podgoricu

KLIVLEND I DALJE ŽIV! Lebron najbolji kada je najpotrebnije!

Košarkaši Klivlenda pobijedili su jutros Boston Seltikse u finalu Istoka, i tako izjednačili u seriji 2:2.

Nošeni najboljim igračem NBA lige, Lebronom Džejmsom, Kavalirsi su slavili na svom terenu 111:102.

Klivlend je na startu meča krenuo žestoko i vrlo brzo stigli do plus 16, nakon prve četvrtine.

Gostujuća ekipa se uspijevala održavati donekle u drugoj četvrtini zahvaljujući velikom broju ubačenih trojki, ali svejedno su Kavsi na poluvrijeme otišli sa plus 15. U prvom periodu igre kod domaćih su dominirali Kajle Korver i LeBron, ali u drugom dijelu igre Džejms sam nosio svoju ekipu.

Klivlend je održavao razliku u trećoj četvrtini, da bi u posljednjoj Boston u dva navrata stigao na minus sedam, ali u samu završnicu Kavsi ulaze sa prednošću od 13-14 poena razlike i bilo je sasvim jasno da će slaviti pobjedu.

Domaće je do pobjede vodio Džejms sa 44 poena, tri asistencije i pet skokova. Iz igre je šutirao nevjerovatnih 17 od 28, a na parketu je proveo čak 42 minuta. Koliko je bio dominantan u svom timu najbolje pokazuje činjenica da je naredni najefikasniji Korver koji je ubacio samo 14 poena. Kod Bostona najbolji je bio Braun sa 25 poena, Tatum je dodao 17, a Rozier 16.

Serija se sada vraća u TD Garden gdje će se za dva dana odigrati peta utakmica.

Portal RTCG

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this before. So nice to uncover somebody by incorporating original ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this fabulous website can be something that is required on-line, somebody after some originality. valuable project for bringing something totally new towards net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com