Generalna direktorka UNESKO-a čestitala Đukanoviću - Volim Podgoricu

Generalna direktorka UNESKO-a čestitala Đukanoviću

Generalna direktorka Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu – UNESKO Odri Azule uputila je čestitku Milu Đukanoviću povodom izbora za predsjednika Crne Gore i najbolje želje za kontinuirani uspjeh u ispunjavaju izazova tokom obavljanja ove visoke dužnosti.

“Koristim ovu priliku da izrazim uvažavanje UNESKO-a za jaku posvećenost i podršku Crne Gore Organizaciji u oblastima svojih nadležnosti, i posebno, u odnosu na zaštitu kulturnog nasljeđa i unapređenje obrazovanja i nauke“, kazala je Azule.

 Ona je potvrdila svoju povećenost obavljanju misije UNESKO-a imajući u vidu glavne izazove današnjice, i iskazala želju za nastavkom saradnje sa predsjednikom Đukanovićem, u cilju daljeg jačanja saradnje između Crne Gore i UNESKO-a.

Vijesti

2 komentara

  1. You really make it seem so easy together with your presentation but I in finding this topic to be actually something that I think I would by no means understand. It seems too complex and extremely extensive for me. I’m looking ahead on your next publish, I will attempt to get the dangle of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com