UBISTVO NA STAROM AERODROMU: Evo šta je sve poznato za sad - Volim Podgoricu

UBISTVO NA STAROM AERODROMU: Evo šta je sve poznato za sad

Crnogorska policija intenzivno nastavlja istragu o ubistvu Miodraga Migija Krušića (49) koje se dogodilo 21. maja, u podgoričkom naselju Stari aerodrom. Istražitelji detaljno provjeravaju kretanje Kruščića toga dana, gdje je bio i s kim se sastajao, kao i pozive i poruke sa njegovog mobilnog telefona. Pobjeda piše da je Kruščić ubijen iz “gloka” , a Dan navodi da je automobil “Golf 6” koji je navodno koristio ubica i registarske tablice koje su bile na tom vozilu ukradeni su prije sedam mjeseci u Kolašinu.

“Kruščić je ubijen iz “gloka“. Pronađene su čaure od ovog pištolja, koje su poslate na vještačenje, ali se analizom ne očekuju značajni pomaci u istrazi”, piše Pobjeda i navodi da su istražitelji do ove informacije došli analizom tragova koji su pronađeni na dvije lokacije na Starom aerodromu, gdje je stradao Kruščić, i na Ćemovskom polju, gdje su ubice zapalile automobil u kojem je pronađen i dio “gloka”.

Ranije je objavljeno da je ubica bio u crnoj trenerci, crnim patikama, imao je rukavice, a na glavi kapuljaču od trenerke i silikonsku masku na licu.

Policija je, kako je rečeno CdM-u, i tokom jučerašnjeg dana saslušavala bezbjednosno interesantne osobe u svim gradovima, sa posebnim akcentom na članove “kavačkog klana”. Iako Kruščić nije bio poznat po kriminalnim aktivnostima, njegova navodna bliskost sa “škaljarskim klanom” osnov je sumnje policije i tužilaštva da je njegova likvidacija nastavak obračuna kotorskih kriminalnih grupa.

Nadzorne kamere zabilježile su kako maskirani ubica prilazi stolu za kojim je sjedio Kruščić. Odmah zatim otvorio je paljbu. Kruščić je pokušao da pobjegne, ali je ubica potrčao za njim i nastavio da puca. Nakon svega nekoliko metara, Kruščić je pao na zemlju, a ubica mu je prišao i pucao mu u glavu. U trenutku ubistva Kruščić je bio u društvu sa novinarkom ND Vijesti Jelenom Jovanović.

Kruščić je davao znake života kada je Hitna pomoć stigla na lice mjesta. Ipak, ubrzo je podlegao povredama u Kliničkom centru Crne Gore.

Odmah nakon ubistva grad je blokiran, a i tokom prethodna dva dana policijske patrole sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice naoružanim dugim cijevima stajali su na izlazima iz grada, gdje su kontrolisali lica u saobraćaju.

Kruščić je sahranjen juče na groblju u Zagoriču u prisustvu porodice i brojnih prijatelja.

Dan/Pobjeda/CdM/VP

3 komentara

  1. Tragedija, bezbijednost gradjana na najnizem nivou od 1989. DPS je unistio sigurnost i miran san gradjana! Kriminalci!

  2. I seriously loved this post. You describe this topic adequately. When hiring home contractors it’s critical for go with a trusted name in construction. Experienced and efficient staff should shoot for excellence and absorb every detail of your dwelling.

  3. An interesting discussion might be priced at comment. I do believe that you can write much more about this topic, it will not certainly be a taboo subject but generally consumers are there are not enough to dicuss on such topics. An additional. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com