U DPS ponosni na rezultate, a evo šta kažu o budućem gradonačelniku - Volim Podgoricu

U DPS ponosni na rezultate, a evo šta kažu o budućem gradonačelniku

“Mislim da je prerano za ta pitanja. Mi ćemo sjesti i dogovoriti se ko su najbolja rješenja”, poručio je Vuković.

“Veoma smo ponosni. Nadam se da će naša opozicija konačno izvući pouke iz još jednog poraza. Krajnja je ura da se to desi”, kazao je Vuković.

Ona je saopštio da je politika opozicije bazirana na nerealnim obećanjima i uvredama, te da kao takva nema prođu u Crnoj Gori.

“Nadam se da će naše kolege s druge strane političke scene u narednu utaknicu ući sa ozbiljnijim programom. Tako da postanu opcija koja bi jednog dana i mogla da nam priprijeti”, poručio je Vuković.

Stijepović: Bili smo istinski servis građanaStijepović: Bili smo istinski servis građana

Dosadašnji gradonačelnik Slavoljub Stijepović naveo je da rezultat izbora pokazuje dominaciju DPS-a. Te da takav rezultat nije slučajan, već je posljedica dobrog rada lokalne uprave.

“Bili smo istinski servis građana”, kazao je Stijepović.

Kandidat sa odborničke liste DPS-a Vladan Vučelić, kazao je da je izborna pobjeda DPS u Podgorici i Golubovcima očekivana za DPS.

On je naveo da će u narednih 15-ak dana razgovarati o tome ko će biti gradonačelnik, te da će izaći sa najboljim rješenjem.

rtcg.me

1 komentar

  1. Nekadasnji podmladak komunista, pravi dinastije, tj oce po sistemu-sa oca na sina. Ili sa loseg oca, na goreg sina! Dakle sve price su ispricane, narod je izvaran i pokraden do besvijesti. I sada oni DPS sektasi hoce na svoju djecu da prebace ovlascenja i moc, kao nekad Egipatski faraoni sto su cinjeli. Narod stoka, prodaje se za 50 evra, spijuni i udbasi. I eto, dobijete formulnu modernog Montenegra, tj Krimi-Legla!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com